Кучкова плаши съквартирантите (СНИМКИ)

Плеймейтката с грим и без грим – страхотна разлика, нали?!

Елена Кучкова рязко промени визията си, когато свали грима.

Плейметката дори накара Маги Халваджиян да се чуди друга жена ли има в Къщата на ВИП Брадър, пише kliki.net. Елена Кучкова е много, много различна от това, което се представя.

С бляскав вид може всяка да се прави на палавница пред камерата, но когато маската бъде свалена, уви, истината лъсва.

Грозна ли е истината или не, нека всеки от вас сам прецени. Факт е, че зрителите се надпреварват да я подиграват в мрежата.

Елена Кучкова сега вече е в резиденцията и ще има възможност да се издокара така, както влезе в шоуто. До този момент тя напълно се вписва в образа си – държи се глупаво, хили се без повод, мълчи си почти през цялото време, когато се повдигнат сериозни въпроси.

Елена Кучкова се очертава да бъде една истинска моделка от нейната област, докато Златките вече отдавна израснаха този период. Разбира се, Кучкова има своите почитатели и те не спират да й се радват пред екрана.

Нищо чудно да я добутат дори до финал, въпреки мнението на мнозина, че тя трябва първа да изхвърчи от ВИП Брадър, тъй като е тотално безинтересна. А когато остана без грим, нещата взеха да бъдат съвсем за резил…

Тези снимки разкриват достатъчно от реалното лице на Елена Кучкова, която е малко над 20-те, а има дълбоки бръчки под очите и около устата. Това съвсем не е характерно за млада дама като нея, абсолютно изхабена е, обсъждат Елена Кучкова във виртуала.

Вече ви показахме на какво приличат и някои от останалите съквартирантки без грим, но за Елена Кучкова няма никакво обяснение, защото в сравнение с повечето, тя е на половина на възрастта им.