ГЕРБ – София поздрави софиянци за празника

Ивайло Московски призова за обща работа, за да се стабилизира държавата

Водачите на ПП ГЕРБ за 23-ти и 24-ти МИР Александър Ненков и Румяна Бъчварова, заедно с кандидати за народни представители от ГЕРБ-София, отбелязаха Деня на град София и почетоха християнския празник на светите мъченици София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов. Те участваха в тържествения водосвет и официалната церемония по вдигане знамето на Столицата по случай 17 септември.
Междувременно водачът на листата на София област Ивайло Московски призова за съвместна работа, за да се стабилизира държавата. Московски беше на посещение в Горна Малина. По думите на Московски властта не е самоцел за  ПП ГЕРБ. „За нас е важно доверието, за да можем да управляваме с вас, с всички хора. За нас управлението е възможност да осъществим политическите и управленски идеи, от което страната ни се нуждае“, добави той.
Водачът на листата в София област припомни, че за три години управление ПП ГЕРБ е партията, която е градила и е строила за хората. Той допълни, че отговорност за управлението на страната може да носи само този, който има доверието и подкрепата на българите, и който застава с лицето си и идеите си пред хората.
Кандидатът за народен представител от Горна Малина Николай Стоилов обобщи, че за 25 годи преход, единствената партия, която е градила, а не е грабила е ПП ГЕРБ. Стоилов припомни, че в следствие на пагубното за страната управление на БСП, ДПС и Атака са спрени важни проекти, които касаят, както община Горна Малина, така и всички общини в  София област.
Ивайло Московски и кандидатите за народни представители, посетиха  църквата в Горна Малина по случай празника Вяра, Надежда и Любов, където разговаряха с църковното настоятелство.