Връщат Маслара отново на Лаута

Локо гони Матушев при издънка срещу Берое

Локомотив (Пловдив) може да има нов треньор само след няколко дни. Сегашният наставник Неделчо Матушев най-вероятно ще води за последно отбора в събота, твърди „7 дни спорт”. Тогава „черно-белите“ се изправят срещу третия в класирането Берое.

Във вторник вечерта Управителният съвет на Локомотив обяви пълното си доверие към Матушев, но е много вероятно да има изненада от „Лаута“.

В тесен кръг шефовете на пловдивчани са обявили, че ако Локо се издъни срещу Берое в събота, главата на Неделчо ще падне. Резултатите на Матушев са твърде незадоволителни, като за отминалите 8 кръга „черно-белите“ имат в актива си 6 точки - на една от чертата за изпадане.

Берое пък се намира във великолепна форма и трудно ще отстъпи на Локо, дори и като гост на „Лаута“.

Началниците на черно-белите вече опипват почват около две големи за историята на Локо имена. Вариант №1 за треньор е бил Едуард Ераносян. Шампионът от сезон 2003/04 с Локомотив (Пловдив) от доста време е спряган за кормилото на „черно-белите“. Той обаче учтиво отклонява предложенията, като го е сторил отново.

Поради тази причина шефовете на Лаута са се спрели на помощника на Едо от шампионския сезон Иван Маринов - Маслара. Той в момента води третодивизионния Свиленград, но е готов във всеки един момент да се завърне в любимия Локомотив.