19 септември: Шансове и подаръци от съдбата

Слънце в Дева, Луна в Лъв. Астрологична картина на деня

В петък Луната ще подчертае енергията и принципите на зодиакалния Лъв, вероятно за да ни настрои празнично и позитивно за предстоящия уикенд. Ще почувстваме естествен стремеж да си създаваме малки радости, да правим подаръци, да отделяме повече време и внимание на личния си живот, децата и тези, които обичаме.Мнозина ще се окажат в центъра на вниманието, други сами ще се стремят да застанат там, водени от желание да демонстрират талантите и постиженията си и да получат похвали за тях.

Луната в Лъв ще придобие и сигнални функции по отношение на предстоящите позитивни възможности генерирани от вдъхновяващия тригон между Юпитер и Уран, разположени в огнените знаци Лъв и Овен. В петък и събота ще се появят първите  перспективи, загатващи за бързо и много успешно развитие в професионалния и личния живот, шансове и подаръци от съдбата. Бъдете на щрек за щастливите случайности и не се колебайте да ги използвате! Бъдете непредубедени и открити към по-широките перспективи. Само не губете мярка и връзка с действителността. Размахът не винаги гарантира практически резултати, а вдъхновението, което не е подплатено с реалистична преценка и ясен план за практическа реализация, може да генерира илюзии и пълна дезориентация. Ако желаете усилията и стремежите ви наистина да дадат добри плодове, търсете съмишленици и не си създавайте врагове-сега това може да стане много лесно.язвителността, категоричните изказвания и стремежът за доказване на личната правота,могат сериозно да застрашат деловите и приятелските взаимоотношения.

Работа и бизнес
Денят е подходящ за творчески начинания нуждаещи се от вдъхновение, но е крайно неефективен по отношение на делови начинания и проекти с практическа ориентация. Желателно е да се въздържате от категорично налагане на идеи, мнения и правила, особено ако заемате ръководни функции. Поведение тип последна инстанция може да застраши дългогодишни делови връзки и да се отрази крайно негативно на текущите ви дела.

Здраве, хранене и красота
денят има мощна енергетика, която със сигурност ще подкрепи виталността на здравите и ще подобри състоянието на болните. Днес задължително следва да отделим време за активни спортни занимания или да приложим друга форма на физическо натоварване. Така ще акумулираме енергия, от която ще можем да се възползваме в следващите дни за да подкрепим организма в периода на Тъмната Луна. Денят е подходящ за козметични и разкрасителни процедури, стига да не търсите дългосрочен ефект от тях. Най-ефективни ще бъдат грижите насочени към почистването на кожата в дълбочина, отстраняване на излишното окосмяване или кожни несъвършенства.