Разнообразете уикенда със зумба и пилатес

Разкършете се и дайте своя принос в Седмицата на благотворителността

Всички любители на зумба и пилатес ще имат възможност да тренират любимия си спорт през уикенда и същевременно с това да станат дарители в Седмица на благотворителността 2014. Зумба е най-новото и напредничаво направление в съвременния фитнес, съчетаващо в себе си положителните страни на спорта и танца, на движението и изкуството. Пилатес представлява уникална система от упражнения за разтягане и сила, укрепва и тонизира мускулите, подобрява стойката, дава гъвкавост и равновесие, слива в едно ума и тялото и прави фигурата по-стройна.

Благотворителните класове по зумба и пилатес са подходящи за всички, без ограничения във възрастта.

Начален час: 11,30 часа – клас зумба, 12,30 часа – клас пилатес

Място: Аеробик студио "ЕваСпорт", пл. "Съединение" 3

Цена на тренировка:  6 лева

Седмица на благотворителността ще се проведе за втора поредна година в Пловдив. Седмицата стартира на 19.09.2014 год. и ще приключи на 28.09.2014 год., когато е планирано да се реализира и последното събитие в кампанията. Общо 11 културни и развлекателни мероприятия и 1 кампания са включени в програмата на Седмица на благотворителността 2014.

Всички събрани средства от продадени билети ще бъдат дарени за каузата на Седмица на Благотворителността в Пловдив – 2014: Реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница "Знаме на мира" (Младежки хълм), изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтиране на рампи, поставяне на осветление, видео наблюдение, информационни табели, изграждане на чешма.