Тони Димитрова се включва в Седмицата на благотворителността

От 19 часа в Концертна зала

Една от най-обичаните български певици Тони Димитрова се присъединява към Седмицата на благотворителността, организирана от община Пловдив. Бургаската изпълнителка ще участва в благотворителен концерт днес от 19 часа в Концертна зала. Съорганизатор на концерта е предаването "Ася в страната на талантите". На сцената ще се изявят и млади таланти, познати от телевизионния ефир, които ще пеят само на български език. Билети за концерта могат да бъдат закупени на касата на Концертна зала или в Билетния център пред Община Пловдив. Цената е 6 и 8 лева.

Седмица на благотворителността ще се проведе за втора поредна година в Пловдив. Седмицата стартира на 19.09.2014 год. и ще приключи на 28.09.2014 год., когато е планирано да се реализира и последното събитие в кампанията. Общо 11 културни и развлекателни мероприятия и 1 кампания са включени в програмата на Седмица на благотворителността 2014.

Всички събрани средства от продадени билети ще бъдат дарени за каузата на Седмица на Благотворителността в Пловдив – 2014: Реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница "Знаме на мира" (Младежки хълм), изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтиране на рампи, поставяне на осветление, видео наблюдение, информационни табели, изграждане на чешма.