Кучкова по-глупава от Златка Димитрова

Плеймектката: В София има ли тролеи?

Елена Кучкова направо разби с глупостите си, зрители и съквартиранти във ВИП Брадър. Ако допреди година Златка Димитрова се излагаше с незнания по география, то мис Плеймейт дори елементарни неща от ежедневието не знае.

В София има ли тролеи? Попита Кучкова съквартирантите. След избухналия им смях се поправи „Няма, нали?“, което предизвика нова вълна от втрещени погледи, пише kliuki.net

Очевидно моделката не само не се е качвала на градски транспорт през живота си, но и не знае какво е това нещо. Мнозина обаче съжаляват, че в шоуто не е Кристина Патрашкова, която със сигурност щеше да влезе в челен сблъсък с нея.

Откакто е влязла в предаването, мис Плеймейт изумява с такива елементарни гафове, че зрителите вече плачат от смях в нета.

 „Леле, тая счупи тъпомера!“, „По-зле е и от Черната Златка“, „Черната Златка е гений, това тук е трагедия“, коментират зрители в нета.

Още откакто е влязла в Къщата Елена Кучкова ръси бисери. На въпроси за световната икономика, изтъкнатата „икономистка“ едва успя да отговори. По теми за политика и финанси е абсолютно боса, но коментарът й за тролеите в София направо счупи тъпомера, коментират в нета.

Глупостта обаче не попречи на Елена Кучкова да завърти главите на някои от мъжете в Къщата. Погледи от нея вече не откъсват Мартин Мартинов и Иво Аръков, на който обаче празноглавата красавица бързо му омръзна, освен това не спира да й се присмива, че колкото е красива, толкова й липсва и акъл. Зрителите пък отсега се обзалагат колко ще се изложи блондинката в някоя мисия свързана с мислене.

Единственият, който все още не е подвластен на чара й се оказа Атанас Месечков. Топ танцьорът веднага се завъртя около Ели Гигова и по всичко изглежда, че е открил сродната си душа.