Кои са най-елегантните британски звезди?

Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън вече е извън класацията

Шерил Фернандес-Версини оглави класацията на най-елегантните жени във Великобритания, съобщи в. "Дейли мейл", цитиран от БТА.  Шерил Коул, която вече носи името на съпруга си - Фернадес - Версини, е съдия в предаването "X Factor". Тя непрекъснато демонстрира в него тоалети на големи имена в модата - от Стела Маккартни до Роксанда Илинчич.

На второ място в класацията е Дженифър Анистън. Изтънченият стил на Хелън Мирън и Ясмин Льо Бон също допадат на британките, както и елегантността на Виктория Бекъм. В челната десетка са също Кели Брук, Алекса Чънг и дори сестрата на Кейт Пипа Мидълтън, както и Джеси Джей.

Херцогинята на Кембридж кейт Мидълтън, която преди повеляваше модните тенденции на Острова, а сега очаква второто си дете, вече дори не е в списъка на най-елегантните.

При мъжете на първо място е Дейвид Бекъм. Сред най-елегантните са също Хари Стайлс, Брадли Купър и Фарел Уилямс.

Въпреки че избягват моделите от модния подиум, над една трета от британците признават, че се вдъхновяват от папарашките снимки на знаменитости и имитират ежедневния им стил, а при обличането на децата си 10 процента от поданицite на кралицата гледат какво носят звездните наследници.