Николета следи Алисия

Фолкдивата била небрежен родител - возила Валери-младши без колан на предна седалка

Фолкдивата Алисия е сред основните герои в предаването „Папараци”, с което Николета Лозанова ще дебютира в ефира на bTV тази неделя от 22,00 ч. Съпругата на Валери Божинов пуска екип по следите на бившата му изгора и я хваща в крачка като небрежен родител, пише „Монитор”. Зрителите ще видят кадри, в които изпълнителката на „Карамел” вози сина на нападателя -  Валери-младши, на предната седалка и без колан.

В „Папараци” Лозанова ще бъде ангажирана с всеки аспект на творческия процес и ще прави сама интервютата с основния си гост. За да оправдае доверието на продуцентите си Иван Христов и Андрей Арнаудов, пловдивчанката е решила да смени еротичните фотосесии с брейнсторминг над студентската скамейка. Близки от обкръжението й издават, че вече е избрала хуманитарна специалност в Нов български университет.

Секссимволът с амбиции за светски изповедник засега е единственото лице на „Междинна станция”, което се завръща с предаване през есенния тв сезон. След кризата в TV7 Иван и Андрей изтеглиха проектите си от уикенд програмата на медията и затоплиха отношенията си с bTV. По непотвърдена информация те са предложили на ръководството ново сутрешно предаване и голо риалити с работно заглавие „Адам и Ева”.