Ева Тепавичарова прекъсва майчинството, за да се върне на сцената

Още не е ясно обаче кога продуцентите ще върнат героинята й в “Столичани в повече”

Актрисата, която беше на сцената до осмия месец от бременността си, е решила да прекъсне майчинството си по-малко от 4 месеца, след като роди, пише „24 часа”. Затова тя и колегите ѝ ще проведат възстановителни репетиции. Освен това някои от сценичните облекла на Ева ще бъдат леко коригирани, защото бяха разширени, за да се чувства комфортно, докато играеше бременна.

Докато тя работи в театъра, половинката ѝ Георги ще се грижи за бебето. Ще помага и големият син на актрисата - 7-годишният Борил.

Ева Тепавичарова отново ще играе ролите си в “Две” - постановката, в която си партнира с Бойка Велкова и Мария Каварджикова. За нея вече има и дати - ще се постави на 29 септември, както и на 5, 14 и 18 октовмри в Народния театър.

Ева се връща и в “Пет жени в еднакви рокли”, в която участват Койна Русева и Параскева Джукелова. “Ще играя и в “Откачената фамилия” на хасковския театър. Надявам се да продължа и в едно представление на пазарджишкия театър, в което участвах. Почвам работа и в школата”, каза актрисата.

Миналата година тя отвори театрална школа за деца от 7 до 20 г. в сградата на кино “Влайкова” в София. В неделя там ще се проведе кастинг за нови таланти.

Още не е ясно как и кога продуцентите ще върнат героинята на Ева в сериала “Столичани в повече”. Тя не участва в осмия сезон, защото по време на снимките кърмеше. Затова по сценарий, Йовка замина при майка си в Кипър.