Цветанов:ГЕРБ дава равен шанс на всички български граждани

Ще продължим да правим национални политики и ще върнем България на Европейския път, категоричен е той

 ГЕРБ е партията, която дава равен шанс на всички български граждани, без значение на техния етнически произход. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов пред няколкостотин избиратели в шуменското село Вълнари. По думите му ГЕРБ насърчава стремежа към по-добро образование на децата в смесените региони, тъй като това е гаранция за тяхното по-добро бъдеще. „Ще дам за пример училището в село Венец, където учениците имат високи резултати, но беше уволнена директорката Селиме  Кърджалиева, защото си позволи да ги заведе на театър. Очевидно целта на ДПС е да смазва интелигенцията в смесените региони“, посочи заместник-председателят на ГЕРБ.

Цветанов подчерта, че целта на ГЕРБ е да даде перспектива на българските граждани, за да остават децата им в България. „ГЕРБ гледа напред и има дългосрочна визия за справянето с проблемите на региона. Имаме листа, членовете на която са доказани професионалисти. Хора, които ще продължават да правят силна национална политика, за да върнат България на европейския път“, заяви още председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Цветан Цветанов призова хората във Вълнари, на 5 октомври, заедно с по още 9 души близки, приятели и познати, да гласуват за силния отбор на ГЕРБ. Цветанов нарече днешните срещи, които провежда в област Шумен - знакови. Той бе категоричен, че хората трябва да знаят, че тук страхът трябва да спре, защото има алтернатива в лицето на ГЕРБ. „България трябва да има стабилно управление, което може да бъде осигурено само от ГЕРБ“, подчерта Цветан Цветанов.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен