Дете-булка отърва своя Ромео от затвора

Животът

25-09-2014, 14:22

Снимка:

24smolian.com, архив

Автор:

Plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Циганин бе зверски пребит заради млада булка

Любовта между двамата вкара Асен в съда

32-годишен родопчанин отърва наказание от съда след като сключи брак с непълнолетна, пише 24smolian.com. Историята на Асен Кьоров и 15-годишната Йълдъз доби известност след като двамата заживяха на семейни начала в смолянското село Гълъбово в края на миналата година. Идилията им продължила няколко месеца, докато от училището на Йълдъз не подали сигнал до Агенцията за закрила на детето защото момичето започнало да отсъства от школо.

Любовта между двамата обаче вкара Асен в съда. Магистратите в Смолян дадоха срок на влюбените да сключат брак до септември или в противен случай Асен Кьоров ще трябва да плати 1 000 лева за престъплението. До приключване на делото обаче родопчанинът сключил граждански брак с 15-годишното момиче на 26 август т.г. Именно поради тази причина магистратите в Смолян не наложиха спрямо подсъдимия предвиденото в Закона наказание за подобен род деяние.

В момента Йълдъз е на 16 години. Асен я нарича своя звезда. Тя е неговата първа и единствена любов, а двамата чакат дете. Тя е решена, да завърши средното си образование след като детето „поотрасне".