Ученик от Индонезия сменя кожата си на всеки 41 дни


16-годишният Ари Уибоуоу от Индонезия страда от възпалително заболяване, наречено еритродермия (известно още и като „синдром на червения човек“), заради което сменя напълно кожата си на всеки 41 дни
Поради тази причина тийнейджърът трябва да се потапя във вода на всеки час и да се маже с овлажняващ лосион на всеки три часа, за да предпази кожата си от изсъхване. Ако не прави постоянно тези процедури, тялото му ще се сбръчка и втвърди като скулптура и той няма да бъде в състояние да се движи.
Момчето е родено с тежкото заболяване и лекарите не скриват от семейството му, че съвременната медицина не разполага със средства за излекуването му. Въпреки това обаче Ари не се предава, опитвайки се да живее нормален живот в родното си село в Индонезия. Той среща трудности в намирането на приятели, тъй като децата се страхуват от необичайния му външен вид и избягват компанията му, а наред с това е принуден да учи самостоятелно вкъщи, тъй като нито едно училище не се съгласява да го приеме за свой възпитаник.
Местните хора обясняват състоянието на момчето с едно разпространено суеверие, според което, ако една жена малтретира животно, докато е бременна, то впоследствие това ще се отрази на нероденото ѝ дете, обвинявайки майката на Ари в жестоко отношение към някакъв гущер, появил се в дома им.