Пепа се бори за успех зад граница

Изпълнителката на „Синя прашка” е без мъж в чужбина

Пепа Петрова разкри, че вече не живее с мъжа, с когото беше стигнала до годеж и се е отдала на грижите по детето си и подготовката на нов музикален албум.

"От половин година вече съм свободна, даже и повече. С Цецко решихме, че и той има да гледа дете, и аз и малко ни е минало времето за бракове. На тези години всеки е свикнал малко или много със своя начин на живот, не си отговаряме. Нека той да си гледа неговото дете и аз - моето, не сме за семеен живот! Аз вече не съм да имам мъж вкъщи! Отдала съм се единствено на детето си. " - споделя певицата в интервю пред "Шоу".

Сега дъщерята на изпълнителката е почти на 12 години. Пепа работи в Сърбия, където има амбиция да представи новия си албум, плануван да излезе в Белград до март 2015 година.

"Ще правя албум в Белград и съм се съсредоточила в това. Боря се със зъби и нокти да направя нещо зад граница. Така че мъж си нямам, а и не ми трябва! Нас, певиците, трудно ни издържа един мъж, защото днес ме тук, утре сме там... Сега заминавам за Цюрих, защото съм поканена да открия нова кафана. Ще пея балканска музика – сръбско, турско и българско" - казва фолк звездата.