Цецка Цачева: Гласувах за стабилно мнозинство в 43-тото Народно събрание

"От това дали ще бъдем активни в днешния ден зависи посоката в която ще поеме България в днешния изборен процес", отбеляза Цецка Цачева

В 10.00 часа водачът на листата на ГЕРБ за Плевен Цецка Цачева упражни правото си на глас в 124 секция в ОУ ”Йордан Йовков” в Плевен. Тя участва и в експерименталното машинно гласуване.

„Гласувах за стабилно мнозинство в 43-тото Народно събрание, което единствено може да излъчи силен кабинет, способен да извърши необходимите реформи в много проблемни сфери. От това дали ще бъдем активни в днешния ден зависи посоката в която ще поеме България в днешния изборен процес” , каза Цецка Цачева след като даде своя вот.

Тя коментира, че кампанията е била трудна.

„Началото й беше съпроводено с природни бедствия, които сполетяха и северозападна България. Ние от ГЕРБ бяхме там, помагахме на пострадалите граждани. Краят на кампанията бе белязан от изключително трагичен инцидент, отнел живота на много граждани.” , каза Цачева.

Водачът на листата на ГЕРБ коментира и сигналите за купуване на гласове. „Обидно ми е като плевенчанка, че двата случая, които вече са с постановени присъди за склоняване към гласуване, са точно в плевенски избирателен район, но това пък от своя страна изисква да поздравя органите на реда и специализираните институции за това, че са си свършили работата”, каза още тя.

Цачева изрази надежда, че Плевен днес ще влезе в новините не с подобна информация, а като район с една от най-високите избирателни активности в страната.