Елена Кучкова: Гаджето ми ме биеше и изнасилваше

Опитвам се да забравя миналото си, споделя плеймейтката

Ели Кучкова разкри, че в миналото е била подлагана на насилие. "Бях на 18 години и си имах гадже. В началото всичко беше добре, беше мил и любезен, даже нежен. После започна да ми удря леки шамарчета. Помислих, че така е редно, такава е любовната игра. Постепенно шамарите ставаха все по-силни. Накрая буквално си ме биеше и то с огромно удоволствие.

Когато се дърпах и плачех, се настървяваше още повече, ступваше ме, хвърляше ме на леглото и ме изнасилваше. Нямаше как да избягам, защото заплашваше, че ще ме убие.

Дълго се чудех какво да правя, за да се отърва. Тогава с една приятелка решихме да заминем за Англия. Там не можеше да ме открие. Работех като камериерка, хващах се за всичко, което можех, само да не ме намери откачалникът. След това се прибрах в България и всички пари ги вложих в силикон и разкрасителни процедури.

Исках да печеля от красотата си. Знаех, че съм хубава и хората си падат по мен, но това трябваше да стане бизнес. Затова и участвах в конкурса „Мис Плеймейт". Снимам се в сесии, снимам се на корици и съм доволна. А миналото просто се опитвам да го забравя”, сподели Кучкова.