Благоевградчанка завъртя главата на Роман Абрамович

Благоевградчанката Жана Янева се е докопала до един от най-желаните мъже на планетата - руския милиардер Роман Абрамович

Пресата в Турция пише, че двамата са се усамотили на романтична вечеря на яхтата на олигарха в турския курорт Бодрум. Абрамович харесал Янева по време на участието й в конкурса „Мис красота и мода" 2014, където момичето спелели няколко награди, включително и "Най-перфектно тяло на Вселената".

Собственикът на „Челси" я наблюдавал с бинокъла си от тузарския си плавателен съд и след конкурса, чрез свои емисари, поканил нашенката да му погостува. Дори и подарил изящна кожена чантичка.

Абрамович се възползвал от временното „скъсване на сиджира", тъй като благоверната му Даря Жукова е в Ню Йорк на конференция по модерно изкуство, и изкарал няколко незабравими часа в компанията на Жана. Двамата си разменили контакти и баровецът дори обещал да се насочи към родното Черноморие, за да довърши ваканцията си в красивата компания на нашенката.

Собственикът на 10,8 милиарда долара Абрамович не е първото завоевание на Жана от първата страница на класацията за богаташи на списание „Форбс", пише "Всеки ден".

Нашата „Мис Вселена - България 2012" пътува до Лас Вегас преди 2 години и завъртя главата на легендарния предприемач Доналд Тръмп, но отблъсна мераците му и дори не го удостои с честта да пият кафе, тъй като го намирала за „скучен и непривлекателен".