Феновете на "Берое" призовават да подкрепим България в мача с Хърватска

Беройци казват "Не" на провокациите

"Българи, предстои важен мач на националния отбор по футбол от квалификационния цикъл за Европейско първенство през 2016 във Франция", се казва в призив на Националния фенклуб "Берое" публикуван на интернет страницата му.
"Ние, феновете на Берое се присъединяваме към призива на Фонд „Сектор Б”, излязъл преди дни в медийното пространство, за подкрепа и пълен стадион на двубоя България – Хърватия. Нека подкрепим България и бъдем единни, но... За съжаление, винаги има едно „но”. Какво означава...
Искаме да призовем феновете на един отбор, известно кой, този път да проявят разум и да не решат организирано да посетят Сектор Б. Стадионът е голям и широк и място там има за всекиго. Също и всеки трябва да знае своето.
Нека се лишим от провокации, на които не им е мястото и времето, и които биха помрачили една голяма, надяваме се, за българския футбол и национален отбор вечер. Нека на трибуните да се чува само едно име - това на България...”
Следва въпросът на кого е националния стадион? Кое е по-важно, клубните или национални пристрастия? Сините фенове, явно са добри приятели с полицията. МВР, като институция която е заета с охраната на футболната среща, настояваха да не получим билети за сектор Б, под предтекст че в предишни двубои е имало провокации мужду феновете. Пожелаваме ви все така стиковани съвместни дейности.
Въпреки това, ние българите от Берое ще подкрепим националния отбор, защото БЪЛГАРИЯ Е НАД ВСИЧКО!", се казва в призива на феновете на "Берое".