Победа с двуцифрен резултат записа "Берое" 96 срещу "Загорец"

11:0 срещу отбора на Нова Загора е трета победа за юношите в Областната група

Отборът на „Берое“ 96 размаза състава на „Загорец“ (Нова Загора) с 11:0 в домакинството си от Областната група за юноши старша възраст. Съвсем логично „зелените“ бяха пълни господари на терена, а стражът на гостите предотврати поне още толкова ситуации за гол.

Головата фиеста стартира още в 7-та минута, когато Димитър Видев бе изведен зад отбраната на „Загорец“ и технично преодоля вратаря за 1:0. В 15-та минута Александър Колев проби по десния фланг и центрира в наказателното поле, където Борислав Желязков засече за 2:0. Отново Желязков покачи резултата в 28-та минута, когато не пропусна останал сам срещу стража на гостите – 3:0. До края на полувремето резултатът стана 5:0 след две попадения на Александър Колев в 34-та и 45-та минути.

Още с началото на втората част беройци отбелязаха шести гол в мрежата на „Загорец“, след като Борислав Желязков оформи своя хеттрик с удар от наказателното поле. Последваха бурни минути за момчетата на Иван Гаджев и Атанас Рибарски, които реализираха нови 5 гола в рамките на 20 минути.

Първо Христо Митев реализира с глава за 7:0, а три минути след това Никола Грозданов завърши хубава така с удар от наказателното поле – 8:0. В 60-та минута Александър Манолов бе намерен пред вратата на гостите и не сбърка за 9:0. В 70-та минута Павел Господинов се разписа за двуцифреното 10:0, а три минути след това Кирил Личев премина през половината отбор на „Загорец“, за да оформи крайното 11:0.

До последния съдийски сигнал беройци намалиха рязко темпото и не реализираха нови попадения.

Това бе трета победа за „Берое“ 96 от три изиграни мача в групата. В следващия кръг съставът гостува на „Миньор“ (Раднево). Двубоят е насрочен за 16 октомври от 15 ч.