"Най-ОХЛЮбимото състезание" се завръща с бясна скорост

Третото издание ще помогне на повече бебета да останат със своите майки

Звено "Майка и бебе" в Стара Загора работи, за да предотвратява изоставянето и настаняването в институция на децата от 0 до 3 години и да защитава правото на всяко от тях да съхрани семейните си връзки.
А сдружение „Самаряни“ отново предоставя възможност за подкрепа на добра кауза и забавление едновременно. Колкото повече хора се включат в състезанието, толкова повече бебета ще останат със своите майки.
Третото издание на "най-ОХЛЮбимото състезание" ще се проведе на 18 октомври (събота), от 11:00 часа, в Общинска спортна зала "Иван Вазов".
За участие е необходима предварителна регистрация, състезателен талон и дарение от минимална сума 5 лв. Този талон става личен пропуск, който трябва да се носи в деня на събитието. С него всеки става притежател на охлюв-състезател с уникално име; участва в състезателен кръг в забавна охлювна надпревара с възможност за купата за 2014 г.. И още дава право на участие м много игри, изненади, томбола с награди.
Талони за участие се дават в специална промоционална шатра, която ще бъде отворена за всички ентусиазирани охлюмани, в дните 14.10 и 16.10, между 17:00 и 20:00 часа, в района около „Гъбата“.
Охлювите са осигурени от г-н Илиян Илиев и ще бъдат раздавани в деня на състезанието.
Тази година "най-ОХЛЮбимото състезание" предоставя още един уникален шанс. Съвместно с 5 спортни клуба с отлични треньори се дава възможност всеки да открие своя спортен талант. Всеки участник в най-ОХЛЮбимото състезанието получава ваучер за безплатени уроци по тенис, скокове на батут, плуване, реална самоотбрана и тайдзицюан.
"Най-ОХЛЮбимото състезание" предлага възможност и на бизнес представители да проявят социална ангажираност, като подкрепят Звено "Майка и бебе" в град Стара Загора, участвайки с корпоративен охлюв.