Сладко, солено или пикантно - всичко зависи от характера

Кулинарните пристрастия подсказват вашия нрав, пише rozali.bg.

Ако много обичате плодове. Вие сте внимателни и отзивчиви. Имате много приятели. Не обичате конкуренцията и затова не се стремите към главоломна кариера. Ваша сфера са областите, в които можете да проявите творческите си способности. Не сте честолюбиви. Понякога изглеждате безгрижни. 

Ако без зеленчуци не можете. Енергични сте. Съпътстват ви професионални успехи. Жадни сте за знания и сте честолюбиви. Усърдието ви се забелязва. Вкъщи сте миролюбиви и не конфликтни. Държите на здравето си. Яжте по-малко сол. Заплашени сте от мигрена и проблеми със стомаха.

Ако предпочитате сочни пържоли. Обикновено сте импулсивни. Животът ви е изпъстрен с възходи и падения. Често постигате успехи, но невинаги успявате последователно да осъществите плановете си. В партньорството не сте постоянни. Научете се правилно да реагирате на критика. Застрашени сте от стомашно-чревни и съдови заболявания. Може да имате проблеми и със затлъстяване. 

Ако сте поклонници на рибата и морските продукти. Като "рибната душа" сте спокойни и постоянни. Въздържаността ви носи уважение от колеги и приятели. На вас може да се разчита дори и в семейния живот. Не сте достатъчно открити, рядко казвате истинското си мнение за другите и така сами си вредите. 

Ако си падате по-люто. Като любители на "огнени" блюда сте с горещ темперамент, вечно завладени от жаждата за приключения. Изберете си активна работа, която да ви носи постоянни "остри" усещания. Не е учудващо, че редовно извършвате любовни подвизи. Егоизмът е най-големият ви недостатък. "Пиперливият" ви характер не допуска възражения. Използвайте по-малко сол, за да се предпазите от заболявания.

Предпочитате по-мазно. Любопитно е, че любителите на мазничкото са пъргави и сръчни. В службата ви смятат за единаци. Често достигате върха в професионалната реализация. Особено изкусни сте във флирта. Покорявате с чар и обаяние. Станете малко по-тактични - прекомерната откритост понякога неволно наранява.