Избраха ТОП ЛИЦАТА на Пловдив

Събитието на сезона очарова гостите на White Bar

Щур купон се развихри снощи в White Bar на хотел "Лайпциг". Белия бар бе домакин на традиционния конкурс  за красота на модна агенция "Идея прима" за топ лица на България. Бляскавото шоу "Мис и Мистър топ лица на Пловдив" огря празнично White Bar в събота вечер и избра Мартин Пеев и Теодора Караджова за Мис и Мистър топ лица на Пловдив - 2014г.

За български топ лица бяха обявени Огнян Огнянов И Боряна Димова. Конкурсът обединява ежегодния регионален конкурс за топ лица на Пловдив, в който участват  младежи от града, и националния за "Българските Топ лица" от цялата страна. В състезанието участие взеха момичета и момчета, които трябваше да мерят красота и чар и да защитят качествата си в три поредни кръга. Почетното жури от модни, бизнес и шоу-експерти имаше нелеката задача да избере най-добрите. Преди старта на дефилетата, които минаха в официално облекло, бански костюми и буйни танци, публиката се забавляваше със скечове. 

Водещият шоуто и собственик на модна агенция "Идея Прима" Димитър Увалиев обяви началото на грандиозното шоу. В първия кръг вместо традиционното дефиле по бански костюми участниците се представиха в официални рокли и костюми. Последва кръг, посветен на плажните облекла, а в последния тур всеки представи своите артистични способности в рамките на 90 секунди. 

Авторитетното жури, множеството журналисти и гости подкрепяха своите фаворити в оспорваната надпревара до късните часове на вечерта.

Още снимки от конкурса може да видите ТУК!