Благотворително салса парти взриви White Bar

Салсьори се включиха в Седмицата на благотворителността и танцуваха цяла нощ

Любимото място на пловдивчани - White Bar се включи в Седмицата на благотворителността. В петъчната вечер организаторите - най-голямата латино школа в града под тепетата – Салса де Куба, и куп любители на латино-ритмите се забавляваха заедно на щуро салса парти.

Малко преди големия купон, точно в 20.30 часа в зала "Менделсон" на хотел "Лайпциг", започна благотворителен урок по салса. Час по-късно и самото парти.

За пореден петък Белия бар се изпълни с гореща салса, наелектризиращи движения и много забавление.

По време на купона всеки се включи в Седмицата на Благотворителността 2014 като пусна дарение в специалните кутии обособени до входа на бара. На място също се продаваха благотворителни ваучери за тренировки по салса за начинаещи с цена 5 лева.

Всички събрани средства отиват за каузата на Седмица на Благотворителността в Пловдив – 2014:  Реновиране и облагородяване на спирките на Детската железница „Знаме на мира“ (Младежки хълм), изграждане на съоръжения за игра за деца с увреждания, монтиране на рампи, поставяне на осветление, видео наблюдение, информационни табели, изграждане на чешма.

Ако сте изпуснали взривяващия салса маратон миналата вечер, се пригответе за нова доза латино ритми. Всеки петък White Bar събира любителите на горещата музика за  куп наелектрезиращи емоции.

Още снимки от вечерта може да видите ТУК!