Тити Папазов го удари на рев. Организира благотворителен търг

Треньорът търси съжаление и финансова подкрепа

С прочувствена реч, изпълнена с много сълзи, Тити Папазов призова съквартирантите да дарят свои вещи за благотворителния търг, организиран от него с помощта на VIP Brother.

Първи се включи Лорда, който дари кръст с камъни, подарък от Чичолина, след това красил вратовете на Мис Великобритания 2013 и 2014 и накрая отново завърнал се при Евгени Минчев. "Дано този път не се върне пак при теб" - се пошегува Тити, видимо трогнат от дарението на Лорда, което освен вещи включва и 500 лв.

Втората, която се включи е Зорница. Тя дари гривна от бяло злато, подарък от родителите й по случай успешното и завършване. Първоначалната цена на гривната в аукциона е 200 лв. Очаква се наддаването за нея да достигне рекордни стойности.

Жени също предложи бижу, подарък от Тачо и призова моделите от нейната агенция да последват примера й и да се разделят с любима своя вещ в подкрепа на каузата на Тити.

Кали вдигна емоциите, като дари трите си обеци, които носи, за да й напомнят за всяко от трите й деца. Те са подарък от мъжа до нея, любовта на живота й - Влади. Разчувстван Тити й пожела Влади да й подари отново обеци, но вече четири, а пък Ива Екимова поиска да ги купи веднага.

Ели Кучкова продължи с бижутата и предложи скъпо колие, подарък й от любимия мъж, като пожела на този, който го купи да се "зарази от любов".

Второто най-дарявано нещо след бижутата са тениските, тъй като повечето от съквартирантите не носят в къщата скъпи вещи, но не парите, а историята на вещите им придава ценност, както се съгласиха всички.

Уош МС дари тениска на групата си и се разплака от вълнение, Ели Гигова се включи с тениска от Европейския парламент, а Иво Аръков, след като призна, че е заклет цесекар и само Тити може да го накара да се включи в кауза на Левски, дари тениска, на гърба на която написа стихотворение, посветено на Папазов. Това докара ураган от емоции и сълзи у Тити, който се обърна към съпругата си с молба тя да купи лично тениската за 1000 лв., защото никой досега не му е посвещавал стихотворение.

И без това високият градус на емоциите се вдигна и от Ива. Тя дари тениската със синьо чудовище, която й напомня за Дими в името на каузата на Левски.

Камелия Воче се включи с рокля и готварски книги, Камелия Тодорова, която е била баскетболистка, дари пуловер, получен на Коледа, заедно с предложение за брак от бъдещия й съпруг и песента си "В едно", както и обеща да подкрепи каузата с 1000 лв., но само ако Тити лично я запознае с момчетата от отбора.

Наско даде малка икона, която е с него от началото на кариерата му, а Албена Вулева - ключодържател с кучета, надявайки се да бъде закупен от любители на животните.

Йорданка изненада всички с това, че е братовчедка на легендата Гунди и въпреки че е цесекарка, никога не вика срещу Левски и ги уважава. Дари гердан, ветрило и стара снимка с нейния подпис и имейл, за да може, който го купи, да се свърже с нея и легендата да му подари още неща.