Детска ясла "Приказка" отпразнува първия си рожден ден

Голяма торта и тържество зарадваха малчуганите

С тържество беше отбелязан първият рожден ден на детска ясла "Приказка" в район "Тракия". На празника присъстваха районните кметове Димитър Колев, Валентин Василев, Петър Петров, Ральо Ралев и Костадин Димитров. След празничната програма бе разрязана торта. Благодарности изказаха директорката Любка Генчева и родители, които са щастливи и спокойни за техните деца в яслата.

Голямата заслуга е на хората, успели да привлекат средства за новите детски заведения в град Пловдив, а именно кметът Иван Тотев и народният представител Менда Стоянова. Сега на ход са възпитателите, които трябва да полагат грижи и за малките деца, сподели кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

Детска ясла "Приказка“ бе построена за по-малко от година, като бе изпълнен целият проект заедно със озеленяването, външните игрални кътове и автоматична поливна система. Сега детската ясла е пълна с деца и проблемът с детските ясли в район "Тракия" е решен. Средствата за изграждането на детското заведение бяха отпуснати целево от правителството с министър-председател Бойко Борисов, който преди година лично преряза лентата.