Андреа кара лудо и подкупва катаджии

Ченгетата обаче не и се връзват, пишат и акт

Андреа е поредната родна знаменитост, която си мисли, че е над закона, съобщи "Всеки ден", като се позовава на свой източници. Половинката на боксьора Кубрат Пулев кара мощния си джип като джигит из улиците на столицата и прави нарушение след нарушение, без ни най-малко да се притеснява от последиците.

"Виждали сме я много пъти в центъра да шофира без колан или залепила айфона за ухото си. Да не говорим, че изпреварва неправилно, дава прекалено много газ, спира рязко, а пешеходните пътеки не ги признава за нищо ", споделили очевидци на скандалното поведение на певицата.

Според източници на изданието заради, меко казано,  опасното си каране Андреа е натрупала солидна бройка актове и глоби в КАТ. Преди дни обаче певицата ударила греда с неподкупни служители на реда. Тя я спрели заради превишена скорост и каране без колан. Ченгетата почнали да пишат акт, когато звездата на фолка дотърчала до патрулната кола с 200 лева, навити на руло. За чест на полицаите обаче те категорично отказали подкупа и дори я заплашили, че могат да я арестуват за това своеволие. Посрамена, Андреа се извинила и отнесла само акта.