Младежи излизат с послания против трафика на хора

Инициативата е подкрепена от Община Казанлък

По повод 18 октомври - Европейския ден за борба с трафика на хора, ще бъде проведена мащабна младежка инициатива, която е част от мащабна кампания, провеждана паралелно в Англия и България.

Тя включва младежки дейности, които ще се провеждат на открито и ще носят послания към младежите за предпазване от опасностите, свързани с трафика на хора.
Инициативата стартира в 12.00 на обяд на 18 октомври, събота с различни спортни и занимателни дейности - въздушна йога, демонстрации на велосипедисти, слаклайн - лента за ходене, арт зона, въжена градина, пой, хек, оригами, загадки, приключения, инфоточки и всякакви други младежки хобита, практикуващи се на открито. В края на деня, от 20.00 ч., ще се организира ,,хамачено кино“ на открито, на което ще се прожектира филмът ,,Трябва да съм луда“, режисиран от Румен Сомов.
Поканени са всички младежи, които искат да прекарат съботния ден приятно и полезно, да практикуват различни видове спорт и да изгледат един поучителен филм, специално подбран за 18 октомври- Световен ден за борба с трафика на хора.
Мястото - източно от НГПИД ,,Акад. Дечко Узунов“ в Казанлък, на открито.