„Европейското приключение“ в Бургас набира скорост

Десетки ученици от бургаските училища от сутрин до вечер посещават офиса на Областния информационен център в Бургас, за да получат своите подаръци , след като събраха три и повече от картичките с обекти, изградени и обновени по европейски проекти по различни оперативни програми.

Участниците с любопитство разгледаха Областния информационен център, а най-много се зарадваха на многобройните подаръци, които получи всеки, завършил успешно „експедицията“.
В петък от 13.30 часа на Спортен център „Изгрев“ ще се проведе заключителното събитие за Бургас по инициативата на Областен информационен център Бургас и мрежата от 28 информационни центрове в България „Да спортуваме заедно“. На спортния празник ще присъстват четирима от най- титулуваните бургаски футболисти - Радостин Кишишев, Милен Георгиев, Пламен Крумов и Ганчо Евтимов. Те ще участват в инициативата като раздадат автографи на фланелки и топки и се снимат с участниците.
За присъстващите ще има игри за точен удар, а именитите футболисти ще бият дузпи на желаещите, които искат да изпробват вратарските си умения. Освен открита тренировка по футбол, водена от Ганчо Евтимов, който притежава треньорски лиценз А, ще бъдат проведени и демонстративни двубои по хандбал и волейбол. След края на двубоите също ще бъдат проведени открити тренировки от доайена в бургаския волейбол Георги Делчев и националния състезател по плажен хандбал Александър Бояджиев.
Каним всички, които обичат спорта и колегите от бургаските медии да се включат в събитието, което започва от 13.30 часа в петък на терените на Спортен център „Изгрев“.