Групово селфи с ухилена камила взриви социалните мрежи (снимка)

Снимката е култова! Направена е в Гиза, Египет

Групово селфи с ухилена камила стана хит в социалните медии по света, пише в. "Дейли експрес", цитирани от БТА.

Самоснимката е направена в Гиза, Египет, и показва щастливите физиономии на трима приятели - Хосам Антика, Карем Абделазиз и Мисара Салах, и ухилената муцуна на дружелюбна камила.
Авторът на селфито, 20-годишният Хосам Антика, разказва, че след като нахранили пустинната обитателка и "общували" с нея половин час, решили, че трябва да се щракнат за спомен. Младият мъж признава, че не е имал представа колко успешна ще се окаже снимката, докато не прегледал фотоапарата си по-късно през деня.

"Камилата се оказа много дружелюбна и решихме, че трябва да се снимаме с нея. Когато по-късно преглеждах снимките, попаднах на кадъра с ухилената й муцуна. Нямах идея, че съм я уловил така, станало е съвсем случайно. Снимката с ведрото животно ме изпълва с радост. По същия начин фотографията действа и на всички останали, които я видят", казва Хосам Антика. Младият мъж е качил груповото селфи във Фейсбук, без да подозира, че то ще се превърне в хит. Когато по-късно отново влязъл в социалната мрежа, Хосам установил, че хората масово споделят фотографията, а коментарите за позитивния заряд на фотото валят един след друг. Въпреки репутацията им, че редовно хапят и плюят, хитовото селфи показва, че камилите невинаги са толкова люти.