Камелия: Щастлива съм, когато съм в хармония със себе си

Булевард

19-10-2014, 12:18

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Да, щастието е в малките неща

7 съвета за повече щастие

Цветин е моята друга половина, споделя за дългогодишния си приятел певицата

Ако за мен щастието е да се наспя добре и да направя хубав секс, то за други хора щастието може да е в съвсем различни неща. За мен щастието е да съм в хармония в себе си. Това заяви пред Нова тв попфолк певицата Камелия.

На въпрос дали е вярно, че един от загиналите в Горни Лом е нейната първа любов, тя отговори: „Не, моята първа любов се казва Валери. Той е от Чипровци и, слава Богу, е жив и здрав“.
Певицата се възмути, че трагедията в Горни Лом се е използвала за предизборни „точки“ от политиците. Същото се е случило и с протестите пред Министерски съвет.
Запитана дали е гласувала на тези избори, Камелия отговори: „Да, аз винаги гласувам, защото не искам гласът ми да бъде изтъргуван“.

„Аз знам едно – парите трябва да ти носят радост. И по-добре е да ми носят радост, докато съм млада и здрава, отколкото да трупам пачки за по-късни години“, каза Камелия.
Тя е от малкото дами в бранша, която има постоянен приятел от близо 17 години. Не е тайна, че нейният любим Цветин е по-малък със 7 години. Въпреки това двамата са заедно и се обичат. „Той ми е мъж, мениджър, той ми е другата половина“, заяви певицата.

За майката на годеника си певицата каза. „Обичам я като живота си. Но за брак със сина й не мислим. Той, бракът, сякаш е измислен, за да развали отношенията между хората“, заяви философски Камелия.