Щерката на Фатик се плези с Кара Делевин

Александра Тюркмен на опашка за снимка със супермодела

Александра Тюркмен - дъщерята на покойния бос Филип Найденов-Фатик, се нареди на опашка в бутик в Ню Йорк, за да се снима с любимката си Кара Делевин. Супермоделът, който е сред музите на дизайнера Карл Лагерфелд, не само се щракна с нашенката, но и изплези език пред обектива. Тюркмен зае същата поза, като и двете показаха с ръце знака на хеви метъла, пише в. "Монитор".

Засечката на Тюркмен с Делевин се случи по време на представянето на модната линия на манекенката за популярната марка DKNY. На събитието на 59th Street в Ню Йорк бяха допуснати около стотина гости, като всеки, който беше закупил артикул от актуалната колекция, имаше възможността да се снима с англичанката и да получи автографа й. Александра, която учи актьорско майсторство в НАТФИЗ, си купи жълта плетена шапка с лого. Същият модел, но в друг цвят, носеше и Кара.

Още в началото на лятото Алекс се установи в Ню Йорк, и то не къде да е, а в любимата част на богаташите там - Хамптънс. Крайбрежният район е известен с огромните къщи на милионерите от Голямата ябълка, където децата им се отдават на луксозни гуляи и безспирни купони. Щерката на Фатик има работна виза за Америка, издадена й от тузарския нощен клуб „Спейс Ибиза Ню Йорк". Пролетта тя е била одобрена след кастинг и интервю за работа в прочутата дискотека. Тюркмен е един от 50-те разпоредители в заведението и работата й се изразява в това да настанява ВИП гостите, както и да се грижи за доброто им прекарване и настроение.

Паралелно с работата си Тюркмен е записала курсове по актьорско майсторство в манхатънска школа, за които семейството й е платило 9000 долара. Александра е приета в школата след писмена препоръка от Стефан Данаилов. Младата дама е сред студентите в майсторския клас на Ламбо в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов". Тя не е прекъснала следването си и в края на годината ще вземе изпитите си в София, когато ще се прибере за малко.