Нина Добрев заплаши да напусне "Дневниците на вампира"

Актрисата ще спира снимки заради новото гадже на бившия си

Канадката с български корени Нина Добрев заплашила да напусне "Дневниците на вампира", ако види на снимачната площадка новото гадже на бившия си Иън Сомърхолдер, съобщава Lifestyle.bg.

След няколко месеци сълзи по нашенката, синеокият чаровник най-накрая откри отново любовта при актрисакта Ники Рийд. Преди дни актьорът дори се реши да афишира новата си връзката си и публикува в Туитър и Инстаграм няколко фотоса с Ники.

Това толкова вбесило бившата му Нина Добрев, че тя заплашила да скъса договора си с продукцията, ако Иън доведе на снимки Рийд.

"Тя е подписала за още един сезон, но е бясна на Иън и не иска да вижда гаджето му, докато снима. Това би я разсейвало много, а ние не искаме да я губим", казва човек от екипа.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдер, които са основните герои в "Дневниците на вампира" , се влюбиха по време на първия сезон на сериала. Те бяха неразделни няколко години, но в началото на годината Нина заряза Иън и тръгна да пробва с други мъже. Късметът и не сполучи и тя реши, че ще се отдаде на кариерата си.