Освиркаха Преслава на улицата

Фолкзвездата реши, че може да спре колата си на пътя, пускайки аварийните светлини, с което блокира цялото движение


Преслава предизвика тотален смут на централна софийска улица, точно пред хотел „Кемпински". Фолкзвездата решила, че може да спре колата си на пътя, пускайки аварийните светлини, с което блокирала цялото движение.

Спрелите автомобили от двете страни затрудняват движението по улицата в баровския столичен квартал „Лозенец" и разминаването на две коли става невъзможно. Това обаче не попречило на Преси, както си кара, да спре и да си пусне аварийките, мислейки си, че това оневинява безхаберието й, пише Lifestyle.bg.

Певицата нарушителка направила километрична колона от превозни средства, а хората от автомобилите я освиркали. Тя обаче без грам гузна съвест отворила багажника и извадила няколко закачалки със сценични тоалети.

Оказа се, че изпълнителката на „Пази се от приятелки" е спряла пред магазин за химическо чистене. Преслава спокойно занесла костюмчетата си, след което се качила и отпрашила с колата си, без да се извини на изнервените шофьори за нея.

Преслава предпочита да шофира сама личния си автомобил. Певицата ползва услугите на шофьор единствено когато пътува за участие.