Вуцов пак ще взима чужденци през зимата

Ръководството на Ботев предлага нови договори на Огнянов и Николов

Ръководството на Ботев Пловдив ще предложи нови договори на двама играчи. Това са централният защитник Пламен Николов и халфът Мариян Огнянов.

Бранителят пристигна при канарчетата през това лято и подписа за една година, което значи, че от януари той ще е свободен да преговаря с всеки един отбор.

Същото е положението и при бившия футболист на Левски, чийто контракт изтича през лятото. Последният вече е изразил неофициално желанието си да остане в състава на жълто-черните.

От Ботев обаче няма да правят спънки на играча, ако за него дойде добра оферта от чужбина, информира „Тема спорт”.

Утре ще се проведе Управителен съвет на канарчетата. На него се очаква да бъде избрано ново ръководство на Ботев. Вероятно ще се предприемат няколко сериозни промени.

Засега обаче от клуба не разкриват никакви подробности и отказват коментар. Както е известно, през лятото след всичко случило се с КТБ и Цветан Василев Ботев изпадна в тежка финансова криза. Благодарение на продажбата на някои играчи като Анисе и Хамза на Лудогорец положението бе закърпено.

Старши треньорът на жълто-черните Велислав Вуцов пък вече е започнал работа по зимната селекция. Този път се очаква Ботев да заложи предимно на чужденци - свободни агенти.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"