Международно изложение- базар започна в Поморие

Международно изложение- базар на различни продукти, услуги и инвестиционни проекти се провежда в Поморие.
Събитието ще предостави отлична възможност за запознаване с български и чуждестранни пазари. Продукцията на изложението включва: мед и пчелни продукти, мляко и млечно-кисели продукти, сладкарски изделия, плодове и зеленчуци, месни продукти, риба, натурално лечебни и козметични продукти от луга, кал и водорасли. Освен това посетителите ще могат да разгледат и ръчно изработени уникати, художествена керамика, мебели, ножове за колекционери, аксесоари изработени по древни традиционни технологии.
Представителите на бизнеса ще могат да се запознаят на място с дейността на фирми в сферата на строителните и машинно-монтажни работи, морския транспорт, проектиране и строителство, телекомуникациите.
Изложението се провежда в рамките на Втория международен инвестиционен форум „Новата икономика на България- пътят на изток“. Форумът и изложението ще предоставят възможност за директен контакт както с представители на дипломатически мисии и длъжностни лица на държавите като Казахстан, Русия, Турция, Судан, Виетнам, Кувейт, Мароко, така и с международни компании, развиващи дейност в сферата на новите технологии, транспорт, туризъм, преработваща промишленост.
Изложението може бъде свободно разгледано в спортния салон на Гранд хотел Поморие в периода 23-24 октомври 2014 година.
Събитието се провежда под патронажа на Областен управител на област Бургас. Всички за форума може да намерите на интернет страница http://iif-burgas.com/.