Хубчев: Червеният картон реши срещата

Спорт

25-10-2014, 06:35

Снимка:

beroe.bg

Автор:

Starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Берое" отстъпи пред "Ботев" Пловдив с 3:1

Tреньорът на "Берое" коментира вчерашния мач с "Ботев" Пловдив

Старши треньорът на „Берое“ Петър Хубчев обяви, че за него мачът е свършил с червения картон във вчерашната среща и че това, което е замислил срещу „Ботев“ е пропаднало като тактика в тази минута.

„Мисля, че до червения картон на Игор Джоман бяхме доста равностойни и с по-добри положения. Мисля, че като цяло беше доста интересно. За съжаление този картон реши изхода от мача. За мен мача тогава свърши. Аз си познавам доста добре момчетата и отбора. Това, което бяхме замислили като игрова тактика пропадна в тази минута.“ – каза Хубчев.

„Пропуските не бяха голямата разлика в този мач. Друга е, но не искам да я казвам.“ – допълни той.

Той коментира и двата последователни фаула на Джоман, които доведоха до червения картон: „Първият картон е абсолютен жълт картон, при втория – предполагам, че тази ситуация ще завърти в следващите няколко часа или дни тази ситуация. Той не го докосва за втория картон. Но защо коментираме тези неща. Колко пресконференции сте направили тук и колко въпроса сте задали? От колко години? Наистина това го има във футбола. Жалко е ако е умишлено. Той просто не го докосва. Предполагам, че тук имате възможност повечето да го видите веднага на камерите. Според мен има една друга ситуация, която ако трябва да бъдем обективни и честни от моя гледна точка е по-червен картон. Става дума за влизането на Веско Пенев. Мисля, че беше непосредстаено след тази ситуация. Но така или иначе така се е развил мача, за съжаление. Знаем къде живеем и с кой се занимаваме.“