"Черен петък" в Мол Галерия послучай Хелоуин

Обещават огромни отстъпки и на новите колекции

Днес, послучай Хелоуин, Мол „Галерия” в Стара Загора отваря врати за най-масираната акция за сезона "Черен петък". Старозагорци и гостите на града ще могат да се впуснат в свръх изгодно пазаруване с отстъпки, достигащи до 70 %.

Молът събира ексклузивни оферти на наематели от големите световни брандове. Има сериозни отстъпки и за нови колекции, все повече са отстъпките за всички артикули, все повече представители и на български, и на световни брандове се включват в акцията.

Едновременно с това в мола канят и децата, за да отпразнуват Хеловин. 10 отбора, от 10 училища се включиха в изработването на страшния лабиринт, обитаван от призраци и чудовища. Той ще бъде открит официално днес в Mall Galleria, на ниво 2.

Входът е свободен. Всички малки и големи деца са поканени.

Създателите на страховитото празнично съоръжение са: учениците от СОУ Васил Левски гр. Стара Загора, с ръководител г-жа Юлия Славова; Школа по рисуване "Пъстроцвет" при НЧ "Жар" Казанлък, с ръководители Д.Петкова и Катя Зографова; СОУ Васил Левски гр. Стара Загора, с ръководител г-жа Геновева Генчева; ПГСА Лубор Байер, с ръководител г-жа Тонка Иванова; ЧСОУ Нов Век Кирилово, с ръководител г-жа Гала Терзиева; СОУ Железник с г-жа Севдалина Гълъбова и г-жа Траяна Кайракова; Ателие Галерия към Община Стара Загора и г-н Петко Жеков; ОУ „Кирил Христов” и г-жа Йовка Янчева; СОУ "Максим Горки" и г-жа Светлана Георгиева; Школа за изобразителни изкуства при читалище „Родина“ и г-жа Мариана Алипиева.