Ясни са първите двама, които ще бъдат изгонени от Ботев

Ръководството започва преговори за преподписване на договорите

Спортно-техническият щаб на Ботев Пловдив вече е започнал работа по зимната селекция. Старши треньорът на канарчетата Велислав Вуцов е почти наясно с играчи­те, с които ще се раздели през зимата. Наставникът е набелязал за гонене поне три­ма.

Според запознати сред тях е централният защитник Радослав Терзиев. Сериозни колебания специалистът имал за Горан Галешич. Засега от "Коматево" не разкриват ни­какви подробности относно плановете си.

В същото време Вуцов не спира да гледа на дискове предлагани му от чужбина футболисти. Главно от таки­ва играчи ще е и зимната се­лекция на Ботев Пловдив, пише "Тема Спорт". Нито един иностранец обаче няма да дойде, за да подпише, а всеки един ще мине пробен период. Основното условие е те да са свободни агенти.

Ръководството на канар­четата ще стартира до сед­мица и преговори с някои иг­рачи за удължаване на техни­те договори. На по-голяма част от титулярите конт­рактите са до лятото и от клуба искат да ги удължат.

Тук влизат Мариян Огнянов, Томас Иршак, Адам Стаховяк, Йордан Христов и др. С този ход от управата целят въп­росните футболисти да не си тръгнат след края на сезона без пари. От Нова година те ще са свободни да прегова­рят и подписват предвари­телни договори с всеки един клуб.