Холандски преподавател изнася публични лекции по детска психология

Ще бъдат изнесени в Педагогическия факултет на ТрУ и са отворени за старозагорската общественост

Тео Йостен, зам.-председател на Борда на Директорите на ICASSI (INTERNATIONAL COMMITTEE FOR ADLERIAN SUMMER SCHOOLS AND INSTITUTES), Холандия, ще изнесе публични лекции в Стара Загора, посветени на поведението на децата.

Организатор на събитието е Педагогическият факултет на Тракийски университет и се осъществява по международен договор за сътрудничество между старозагорското висше учебно заведение и ICASSI.

По време на гостуването си в Стара Загора Тео Йостен ще изнесе цикъл от лекции на тема: Разбиране на (не)правилното поведение на децата: Четирите цели на (не)правилното поведение; Властта при отглеждането на детето; Наказанието и логическите последствия в поведението; Обезкураженото дете.

Лекциите ще бъдат изнесени в Педагогическия факултет на Тракийския университет от 6 до 9 ноември по определена програма пред студентите от бакалавърски и магистърски програми.

Лекциите са отворени за старозагорската общественост.

Програма:

6.11. (четвъртък): 10-14 ч. – лекции при студенти от бакалавърски програми – зала 12 на Педагогически факултет, Тракийски университет;

7.11. (петък): 11-15 ч. – лекции при студенти от бакалавърски програми – зала 12 на Педагогически факултет, Тракийски университет; 17-18 ч. Пресконференция и среща с представители на Община Стара Загора, ръководствата на Тракийски университет и Педагогически факултет, и с Българското общество по индивидуална психология – зала на Регионална библиотека „Захарий Княжески“;

8.11. (събота): 9-15 ч. – лекции при студенти от магистърски програми – зала 12 на Педагогически факултет, Тракийски университет;

9.11. (неделя): 9-15 ч. – лекции при студенти от магистърски програми – зала 12 на Педагогически факултет, Тракийски университет.