„Образцовият дом“ се превръща в психо диспансер

За първи път зрители разговарят със съквартирантите във VIP Brother

След влизането на Людмила Захажаева нищо в Къщата на VIP Brother вече не е същото. Рускинята се държи като истински психолог дори и извън мисията, която получи. Захажаева често обсъжда психологически профили, които е направила на останалите съквартиранти с дъщеря си Албена.

Първи обекти на нейните анализи станаха Камелия Воче и Зорница Линдарева. Зрителите ще видят как Людмила поставя двете жени на полюсите на противоположностите. Захажаева се интересува от причините за поведението им и ще потърси обяснение за действията им. След като Линдарева напусна Къщата по силата на зрителския вот, нейното място в полезрението на Людмила ще заеме Елена Кучкова. На плеймейтката обаче никак няма да й се хареса да бъде анализирана и това ще доведе до поредица от спречквания между нея и Захажаева, предаде Нова телевизия.

Заради мисия „Психоанализа“ никой в Къщата не ще може да избяга от въпросите и коментарите на Захажаева. Но в епизода довечера зрителите ще видят как хората с по-непокорни и непримирими характери – Камелия Воче и Тачо, няма да издържат на напрежението и ще напуснат терапевтичния кабинет. Каква деликатна за певицата тема ще бъде засегната по време на терапията, каква е истината за италианския съпруг и скандалните му набези към дъщеря й, предстои да разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.

Това непокорно поведение на съквартирантите няма да остане незабелязано от Big Brother. Той е принуден да вземе крайни мерки и санкции и ще превърне „Образцовия дом“ в психиатрична клиника. Звездите ще получат шанс „да се излекуват“, да облекчат строгия режим и дори да получат бира и вино. Всичко ще бъде в ръцете на Елена Кучкова, която ще отговаря на въпроси от учебния материал до 4-ти клас в Изповедалнята. Какъв известен похват за успокояване на душевно болни ще използва Big Brother и колко бири ще успее да спечели Елена, гледайте шоуто тази вечер.

Желязната завеса на информационно затъмнение във ВИП Брадър пада и зрителите имат възможност да говорят със съквартирантите. За първи път пряка телефонна линия ще свързва Къщата с външния свят и феновете ще могат да разговарят със звездите.

В понеделник по време на живото включване по Diema Family всички желаещи ще могат да се чуят с любимците си и да питат каквото пожелаят. Телефонните номера, на които зрителите могат да се свържат със съквартирантите, скоро ще бъдат публикувани във Facebook страницата на предаването и обявени в ефира на Нова телевизия.