„Вип Брадър” спряга Иво Аръков за с*кс-символ по договор?

Продуцентите отделиха цели 3 минути само на тялото и фитнес режима на аматьора

Огромно негодувание се вихри сред  служителите наети за формата „Вип Брадър”, продуцентите били разпоредили на редакторите и логърите да отделят специално внимание на „мъжествеността и таланта” на Разпутин от Гебедже.

Източници близки до кухнята на предаването разказаха, че по договор телевизията трябвало да спестява подробностите за бисексуалността на неуспешния актьор и да набляга на това колко "желан, сексапилен и талантлив" бил гларусът.

Служителите обаче се видели в чудо защото нямало откъде да изсмучат подобни кадри. След артистичните издънки и историята с френските травестити в петък от телевизията моментално спуснали нареждане веднага да се „освежи” имиджа му на „млад и желан секссимвол”.

В дейли епизода излъчен във вторник бяха отделени цели три минути на Иво Аръков. Кадрите показваха аматьора как гол до кръста тренира в спалнята пред очите на дамите и бърбори за своя фитнес режим, безсмислените кадри бяха покрити с нелеп текст определящ бившият на Мариус Куркински като секссимвол.

Все  пак негодуванието на служителите се изрази и те отново „пропуснаха” да изрежат кадрите, в които Wosh MC засенчва бездарника, омаловажавайки мускулите му. Синът на Иван Иванов иронизира телосложението на Аръков, като се съблече гол до кръста редом с „помпащият” Ивчо и в типичния си хумористичен тон разказа как минава ежедневието му.

Освен съмненията за уредена победа в полза на Иво Аръков, служителите наети за сезона споделят, че най-вероятно в договора си, аматьорът е задължил телевизията да „повдигне” съсипаният му имидж на мъжкар и актьор, както и да спестява коментарите за бившите му „изпепеляващи” връзки с Мария Илиева и Мика Стоичкова, и драматичната история с побоя над нежната натура от Белослав.

 Предполага се, че в замяна телевизията е получила картбланш да употреби „актьорските заложби” на аматьора за бъдещи свои нужди.