Преслава излиза със син на съдийка

Новият на певицата отново е по-млад от нея

Преслава успя да забърше гадже, което видимо е доста по-младо от нея. Тайнственият нов любовник се казва Димитър и е син на заможни родители, също както и Бирмата, пише в. "България днес".

Младежът живее в Асеновград, където се слави като един от най-големите плейбои и местните хубавици въздишат по него. Говори се, че майка му е съдийка и носи големите пари, с които Митко си купува маркови дрешки и скъпарски пури.

Преслава и новият й се запознали в дискотека, когато младежът отишъл при нея и я помолил за снимка. Тогава искрата между двамата пламнала за първи път. След края на вечерта певицата и младокът си разменили телефонните номера. В последно време юнакът, забил Преси, често е забелязван на нейни участия, но се опитва да пази дистанция, тъй като връзката им е строго секретна. Певицата му е забранила да раздухва, че излизат, а срещите им са без присъствието на публика.

В Асеновград се шушука, че двамата се срещали тайно от няколко месеца. Най-често се усамотявали след участие на певицата. Пресито освобождавала охраната си и се отдавала на новата си тръпка.