Британците с няколко паралелни любовни връзки

Около 25% от свободните англичани с многобройни партньори

Търсещите партньор британци поддържат средно по три любовни връзки едновременно, установи национално проучване, цитирано от в. "Дейли мейл".

Една четвърт от поданичките на Нейно величество на възраст между 35 и 44 години, докато си търсят съпруг, разполагат с четирима любовници в едно и също време.

Дали ще правят секс, зависи от това от колко време излизат заедно. Мъжете са на мнение, че трябва да имат 5 срещи с любимата, преди да пристъпят към любовни ласки, а дамите - 6.

Два пъти повече мъже, отколкото жени, държат в офиса си "чисто бельо за всеки случай". Социалните мрежи и приложенията за смартфони значително са увеличили броя на потенциалните партньори, с които излизат британците.Една четвърт от незадоменото население на Острова поддържа няколко любовни връзки едновременно. Едва 38 на сто от дамите и 20 на сто от мъжете изчакват "партньора на живота си", за да пристъпят към секс с него, пише БТА.

За едногодишен период при търсене на партньор британците се срещат средно със 7 души. 22 на сто от анкетираните британци доверили, че излизат едновременно с 4 дами. Десет на сто от дамите признали, че са били на срещи с трима или повече кандидати в един и същ ден.

Проучването обхванало 2000 пълнолетни граждани и било поръчано от фирмата за интимни продукти "Баланс актив".