Вуцов: Ако сме 9-и, тогава може някой да ме изгони

Преди 3 месеца Гамаков беше резерва в изпадащ отбор, а сега е национал, изтъкна треньорът на Ботев

Наставникът на Ботев Вили Вуцов бе доста емоционален след успеха на неговия тим с 2:1 над Литекс. Вили посвети трите точки на своите врагове, които са въртели интриги през изминалата седмица.

Ето цялото култово изказване на Вуцов след мача в Ловеч:

Поздравявам всички мои футболисти за характера и духа, който показаха. Не искам напрежение, но явно, че когато нашият отбор е поставен под напрежение, играе добре.

През седмицата всякакви елементи си произвеждаха измислици. Написаха, че ще освобождавам Терзиев, а той преди 20 дни бе подписал 3-годишен договор. Ние сме нов и млад отбор, който редува приливи и отливи, но се заговори за криза само след една загуба във Варна.

Днес бяхме подредени по най-добрия начин. Единствено съжалявам, че получихме гол, без да има ситуация за домакините. Но няма да се карам на никой. Каквото имам да го казвам, ще го кажа в съблекалнята.

Тази победа е за всички тези, които написаха гадостите за нас.

Външни фактори искат да не сме в шестицата. Когато пристигнах в Ботев, ми казаха, че целта е да не изпаднем. Аз сам си поставих задача да сме до 8-о място. Ако се класираме 9-и, тогава да дойде някой и да ми каже: Не си свърши работата и си заминавай.

Явно, че имаме слабости в мачовете на чужд терен. Днешната победа ми дава индикации, че израстваме и нещата може да се променят.

Не изкам да се изтъквам, но преди 3 месеца Гамаков беше резерва в един изпаднал отбор. Сега е национал. Чунчуков има 1 гол за цял сезон в Раковски. Сега виждате какво прави. Двамата имат огромен потенциал и смело мога да кажа, че сега го развиват.