Откраднали рецепта за удължаване на пениса

Животът

09-11-2014, 12:19

Снимка:

kino-teatr.ru

Автор:

dobrichutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Вижте мъжете в коя страна прибягват най-често до уголемяване на пениса

Авторът на научния труд - д-р Надер Ал Халил, подозира колега

Научен труд на тема удължаване на мъжки полов орган е откраднат на конференция на Българския лекарски съюз в хотел в Несебър. Авторът на „рецептата" д-р Надер Ал Халил е потресен, понеже зад престъплението вероятно стои негов колега. Разработката е „хванала крака" още на 1 ноември.

„Това е труд на тема „Удължаване на мъжки полов орган". Става дума за собствена разработка, подготвяна 10 години и уникална за България", категоричен е д-р Надер Ал Халил.

По думите му разработеният от него метод за удължаване на пениса е по-различен от класическия и е напълно безопасен. Работи се пластично в повърхността, без да се нарушава анатомичната и физиологичната цялост на половия орган.

„Възстановяването на пациента пък става доста бързо - вместо стандартите няколко месеца, при мен това се случва за 15 дни", хвали се медикът. На постера той представил всички етапи от операцията с около 10 снимки. Монтирал го на постерната сесия и се снимал пред него още първия ден с неговия учител и научен ръководител проф. Д-р Петър Панчев,   пише  vsekiden.bg.

След като постерът изчезнал, той провел разследване в хотела. „Казаха ми, че камерите са сложени проформа - не работят. Организаторите изразиха просто съжаление и казаха, че за първи път им се случва такова нещо", разказва д-р Ал Халил. Според него постерът му е откраднат от колега, участник в конференцията.

 Снимка на Деня

Зимни нюанси от плевенския парк "Кайлъка"