Джаро забрани да го снимат с гаджето

За връзката на Михаил Билалов и Ваня Николова се говори вече повече от година, но към момента не потвърждаваха отношенията си

Актьорът Михаил Билалов отбиваше с финес молбите на кръжащите около масата му фотографи да го щракнат с новата му муза Ваня Николова, информира "Монитор". Двойката уважи коктейла увертюра към моноспектакъла на Любен Кънев Stop, който бе представен завчера в киното на столичния мол Paradise. По традиция на публични места сценаристката на първия сезон на „Под прикритие" и екранният Джаро скъсяваха дистанцията помежду си само за наздравица с чаша вино, към която се присъедини и друго лице от каста на криминалето ­ Йосиф Шамли.

За връзката на Михаил Билалов и Ваня Николова се говори вече повече от година, но този момент никой от двамата не е потвърдил официално отношенията им. Звездата от "Под прикритие" и "Четвърта власт" не е потвърдил и информацията, че се развежда с японската си съпруга Сание, която живее в Париж заедно с двете им деца.

Ваня Николова пък е част от сценарния екип на първия сезон на „Под прикритие" и главен сценарист на втория сезон на сериала. После беше наета за „Четвърта власт", но напусна заради скандалната намеса в работата й от страна на програмния директор на БНТ Севда Шишманова и сценаристите в екипа от "Капитал".