Норвежкият вокал Йорн Ланде и БТР ще разтърсят Каварна за Нова година

Свирят парчета на Deep Purple, White snake

Започва концертната програма на община Каварна за Коледните и Новогодишни празници,   съобщи за Радио „Фокус” Цонко Цонев, кмет на Община Каварна. И през тази година Община Каварна е подготвила богата и наситена с разнообразни мероприятия програма.

Утре, 14 ноември в община Каварна ще гостува постановката на шуменския театър „Васил Друмев” „Доктор”, в която участват Тончо Токмакчиев, Мария Сапунджиева, като гост-актьори. На 6-ти декември Никулден и морето ще бъдат пренесени в Карлово. Там ще се готви морска и езерна риба на центъра на Карлово. Каварненските рибари също са поканени да празнуват своя празник на местна почва, както всяка година подчерта Цонев.

На 10 декември в Кресна ще гостува известният комик, певец и актьор Руслан Мъйнов и Пловдивската филхармония. На Нова година ще бъде кулминацията на празниците – от 22.00 часа изпълнение ще имат БТР. В 23.00 часа норвежкия вокал Йорн Ланде заедно с БТР, ще изпълняват парчета на Deep Purple, White snake, като с тях ще посрещнем Нова година, каза Цонко Цонев. Очакват се различни мероприятия – театър, концерт с руски романси, рок – български и световен. Освен основните мероприятия, естествено ще има и коледни концерти и събития, които се изпълняват всяка година в Каварна.