Въргала е победителят на Соц Брадъра

Сребърен медалист е Данчето Христова

Влади Въргала в любимата звезда на България. Актьорът влезе в оспорван двубой за титлата с Йорданка Христова, но зрителите решиха естрадната прима да заеме второ място. Wosh MC се класира на почетното място във VIP Brother Образцов дом и напусна Къщата заедно с Жени и Тачо, които завършиха четвърти. Елена Кучкова и Албена Вулева напуснаха Къщата на VIP Brother на крачка от финала - съответно на пето и шесто място. 

Задачата на финалистите беше да представят певческите си способности и умението да се забавляват, като за целта получиха подкрепа от бившите си Съквартиранти. Тити Папазов удари едно рамо на „брат си” Wosh MC, Камелия Тодорова помогна на Влади Въргала, а Албена Вулева танцува с Наско Месечков. За представянето на Елена Кучкова помогна Иво Аръков, a на Жени и Тачо - Камелия Воче. На сцената Йорданка Христова подкрепи Кали.

В студиото бяха и защитниците на риалити звездите на крачка от финала. Андрей Слабаков подкрепи Влади Въргала, а Илиана Раева беше защитникът на Йорданка Христова. Звездното семейството Жени и Тачо получи подкрепа от Соня Колтуклиева, Маги Халваджиян защитава Wosh MC. Румен Луканов подкрепй плеймейтката Елена Кучкова, а защитникът на Албена Вулева беше Евгени Минчев.