Кой и защо влиза в Big Brother “All Stars”?

Сезонът, който събира бивши риалити величия започва в сряда

Понеделник вечер завършва тазгодишния „Образцов Дом” на Вип Брадър, къщата обаче ще утихне само за два дни, защото още в сряда ще посрещне участниците в “All Stars” сезона.

В него по традиция продуцентите събират съквартиранти от различни риалити формати включително и Биг Брадър. Престоят на кандидатите за поредна доза показност ще бъде само месец, което ограничава и бройката им като цяло.

Спряганите за участие имена на мъжете са Тодор Славков, Люси Иларионов, Боби Турбото и Ники Китаеца, а за останалите можем само да гадаем.

Внукът на тоталитарният лидер Тодор Живков, Тодор Славков се изяви преди време във Вип сезон на формата и остави впечатлението за нонстоп опиянен нехранимайко, в чиито вени тече водка, а не кръв. Мнозина са на мнение, че малък Тошко е на „ти” със забранените субстанции.

Дали недостига на пари или желанието за публична изява е причината за участието му можем само да гадаем. Като познавач на манталитета на разглезените наследници на бившите първи, мога да заключа, че най-вероятната причина за повторното му влизане в Къщата е любовта към алкохола на аванта.

Режисьорът на музикални видео клипове и бивш изпълнител в бой бандата „Ъп Даун”, от зората на демокрацията, Люси Иларионов отново се включва в социален експеримент, може би с желанието да се пробва да отслабне за пореден път.

Първата му публична битка с килограмите беше в танцувалния формат „Dansing Stars”, въпреки че свали десетина кила, Люси не можа да изкара шоуто до финала и се оттегли след сериозна травма.

Сега Иларионов пак застава пред камерите и най-вероятно отново ще се опита да се пребори с наднорменото си тегло. В помощ може да се окажат наличието на добре оборудваната фитнес зала и присъствието на треньор в лицето на Ники Китаеца. Гладът след неуспешните мисии също ще помогне за диетата на Люси в борбата със затлъстяването.

Вече стана ясно, че в къщата със сигурност ще присъства и Ники Китеца. Той се прочу покрай изпепеляващата си гей връзка с Азис, с който заедно участваха в един от Вип сезоните на Брадъра. След като стана известен, мускулестия „батка” от Люлин заряза нежната си половинка и се задоми с истинска жена, пак от фолк средите, но не чак толкова известна. Този път обаче, любовта им не беше безплодна както с брадата му изгора.

Последва неуспешен опит на продуцентското поприще, където Китаеца се изявяваше като музикален издател на безизвестни фолкаджийки. След поредният провал, бившият съпруг на Азис отново се обърна към мъжката любов.

По познатата вече рецепта Ники се закачи за друг, не по-малко известен и скандален персонаж от публичното пространство, самият Евгени Минчев. В продължение на няколко месеца двамата бяха неразделни, появяваха се заедно на светски събития.

На едно такова дори се засякоха с Азис, който напусна партито демонстративно. Минчев дори заведе своят „китайски посланик” на петзвездна почивка в Гранд Хотел Варна, но както се казва „всяко чудо за три дни” и скоро напористия мускуляга отново потъна в забвение, до сега, когато ще изплува в ефира на “All Stars”.

Според изявленията му, той влизал в къщата за да изчисти името си от гей историите в живота си и да покажел на синът си, че баща му е мъжкар.

Боби Турбото, станал известен с изявите си в шоуто „Сблъсък” също е бивш участник от танцово риалити и по-всяка вероятност е още един от бъдещите съквартиранти. Най-вероятно той ще разсмива зрителите и участниците с умопомрачителното си чувство за хумор и богат набор от смешки и закачки. Той обаче влиза с мисията да изчисти имиджа си от етикета на „олигофрен”, който си навлече покрай изявите си в „Сблъсък”.

Списъка със женското присъствие в Къщата е може би малко по-обстоен, за зарибени участнички се спрягат имената на Петя Буюклиева, Катето Евро, певиците Бони и Пламена както и скандалните и провокативни Калина Паскалева и Анжелика Петрова, освен това усилено се заговори, че майката на Албена Вулева също ще участва като равноправен състезател в предстоящият сезон.

Петя Буюклиева

Изпълнителката на „Баба ми е фаталната жена” участва в музикалния формат „Музикална Академия”, където бе център на не един и два скандала. Нуждата от пари и евентуални бъдещи участия са най-вероятната причина „българската Тина Търнър” отново да далдиса в дълбоките води на телевизионното риалити.

Катерина Евро, която се прочу на младини с участието си в култовия филм „Оркестър без име” също е бивш съквартирант, който има спешна нужда от пари. Изявяващата се в последно време като тв водещ Евро внезапно остана без работа и средства за преживяване, когато финансовите потоци към ТВ7 секнаха и редица предавания паднаха от ефир. Оттогава тя разчита на помощта на приятелите и синът си Сашо Кадиев, който е водещ в сутрешният блок на bTV и актьор в театъра.

Катето ще бъде една от щатните готвачки в Къщата, защото е прочута с кулинарните си умения, но се знае, че няма да „цепи басма” на нкой с безцеремонното си отношение към неправдата и безочливото отношение. Освен това тя също е любител на чашката и ще прави компания на татовия внук, малък Тошко в пиянските му запои.

Пламена

Всеобщо е мнението, че по-скучното попълнение ще бъдат певиците Бони и Пламена. Въпреки, че са от различни браншове, фолк и поп, двете едва ли ще кръстосат шпаги на това ниво.

Още две скандални представителки на дамите се очакват да озарят ефира със знойните си прелести.

Калина Паскалева, чието лице и тяло изгряха в неуспешния формат „Островът на изкушението” ще се вихри в къщата този сезон. Порасналата изкусителка разказа много пикантни тайни на столичният ъндърграунд в книгата си „Дневникът на една к*рва”, но може би има още завеси, които да повдигне.

Слухове „вкарват” в къщата и провокативната Анжелика от фемили сезона на Биг Брадър, която ощастливи съпруга си Радо пред очите на цяла България. Ромката с руски произход може би ще продължи следваната скандалджийска линия на провокатор започната от Захажаева във ВИП сезона.

Участниците в „Ол Старс” са по-ниско платени от състезателите във Вип сезона заради по-краткия престой, а може би и заради недостатъчната си известност.