Ива Екимова ще съди Ваня Червенкова

Тя застрашава престижа и доброто ми име, оплака се блондинката

Преди дни бизнесдамата Ваня Червенкова пусна скандален пост в личния си профил, като нападна Ива Екимова. В част от написаното Червенкова се обръща към Екимова с думите:”Първо се изтърси от миналото си в Австрия (в някои други специализирани клубове), а после говори за мен!".

Реакцията на самата Ива не закъсня и тя също й отговори в социалната мрежа, видя bulgariautre.bg. Ето какво написа блондинката.

"Скъпи приятели и колеги,

за съжаление днес името ми бе замесено в една долна клюка, широко тиражирана от дигиталните медии. Като специалист по комуникации с дългогодишен опит нямам практиката да коментирам клюки, но в този случай съм длъжна да защитя личното си достойнство и чест. Подчертавам, че твърденията цитирам: "Първо се изтърси от миналото си в Австрия (в някои други специализирани клубове, а после говори за мен! Бях ли кристално ясна или да го разясня в публичното пространство???" - край на цитата (правописът е запазен в оригинал) на лицето Ваня Червенкова по мой адрес са абсолютна лъжа. Тъй като публикуваното в публичното пространство застрашава престижа и доброто ми име, искам да съм кристално ясна, че ще се обърна към адвокатите ми за завеждане на дело за уронване на престижа и доброто ми име, тиражиране на клевети, за претърпените от това морални щети срещу автора на тези изявления и грозни лъжи.

Респектирайки работата на колегите от всички медии, моля да прекратят разпространението на непроверени лъжливи твърдения. С това изявление приключвам всякакви коментари по конкретния въпрос", оплака се блондинката.